Over ons

Bite installatietechniek uit Hattem is een regionaal georiƫnteerd bedrijf wat met een team van vaste medewerkers alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek verzorgd.

De naamgever Andries Jan van Belzen heeft zijn ervaring vanaf zijn 16e jaar meegekregen. Door vele jaren bij totaal verschillende bedrijven binnen de installatie wereld te zijn werkzaam geweest en tevens een eigenbedrijf te hebben gehad vanaf 1999 in de regio Hattem is er een sterk netwerk opgebouwd van klanten en medeondernemers.

Alle werknemers hebben jarenlange ervaring binnen het vak en vooral op hun specialismen. Echter zij kunnen allen de installatietechniek in de hele breedte uitvoeren.

Ten behoeve van de werkzaamheden beschikt Bite installatietechniek over een modern bedrijfspand ,vervoersmiddelen en gereedschap.

Mochten er onverhoopt ook werkzaamheden moeten gebeuren die niet binnen het vak installatietechniek vallen dan kunnen we putten uit een vaste kring van medeondernemers, zoals bouwbedrijven, stukadoors en ontstoppings bedrijven.